04-07-06

Movie: X-Men 3_The Last Stand

 

Wanneer een geneesmiddel wordt ontdekt voor het neutraliseren van het X-mutantengen, trekken de voormalige partners, Magneto en Professor Xavier, hun eigen grenzen in deze morele kwestie. Zo richt Magneto de Brotherhood op, die de oorsprong van het geneesmiddel, een jonge mutant, in handen wil krijgen. Xavier probeert op zijn beurt een wedergeboren Jean Grey onder controle te krijgen…vooraleer haar alter ego Phoenix opstaat en zich keert tegen iedereen.

 

X-men 3: The Last Stand vormt het (voorlopige) sluitstuk van een boeiende trilogie. Hoewel niet zo inventief als de verfilming van de comic Sin City, krijg je -net zoals bij Blade of –hopelijk binnenkort- bij Spiderman, een drieluik die de moeite waard is om te zien (dit in tegenstelling tot The Matrix).

X-men 3 heeft weliswaar niet dát randje om een waardig einde te zijn. Té veel personages met té weinig diepgang in té korte speeltijd vormen een donkere vlek op dit exemplaar. Hopelijk creëren de te verwachten spin-offs, zoals Wolverine, geen volledige zwarte kleur op deze comic-reeks.

 

CCCDD

 

00:17 Gepost door dementor69 in Film | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.