13-07-06

Hit 'n' Run

Wat een mens al kan meemaken: tijdens mijn strooptocht in de MediaMarkt, ging er ‘een’ alarm af. Ik typ ‘een’ want de personeelsleden stonden erbij en keken euh hoorden ernaar. Uiteindelijk kwam er toch een beweging in de rode t-shirt-outfits en gingen ze naarstig op zoek naar de oorzaak. ‘Oh ja, brandalarm, iedereen naar buiten mensen’. De aanwezigen keken verbaasd, dachten aan 1 april en schuifelden zachtjes richting kassa annex uitgang. De meesten hadden nog hun muziek- en DVD-keuzes in hun hand. 5 meter verder werden we terug naar af gestuurd (‘Vals alarm!’) en keerde de horde weer naar hun zoekweides. Wat me vooral opviel was a) het gebrek aan paraatheid bij het personeel en b) het ongeloof bij de bezoekers (waaronder ikke).

 

Daarna werd ik gekweld door mijn geheugenverlies: ik had een aantal solden-DVD’s in de hand en ik wist absoluut niet meer of ik die al bezat. Peins, peins, maar niets hielp. Damn! Alles terugleggen en binnensmonds vloeken was het enig wat ik kon doen. Later thuis bleek dat ik ze nog niet had. Damn again! Ik wordt echt oud! Nu moet ik teruggaan… :o)))

 

Ten slotte reed ik met mijn fiets bij het weggaan onze opperarm, Herr Filip De Winter, bijna van zijn sokken. Terwijl hij de straat overstak, kon ik nog nipt stoppen. A-ja, ik had hem niet gezien: hij kwam van rechts

Een 10-tal cm scheidde mij van een eigen standbeeld en/of een platgebrand huis. Ja-ja, ‘Het kan verkeren’, zei Bredero…

14:45 Gepost door dementor69 in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.