20-07-06

Sun is shining

Een zomer in België. Of moet ik nu zeggen: ZOMER! Onder een broeiende zon ploegen we ons voort in ons mierenleventje. Van tijd tot tijd wordt de tijd even stilgezet.

Zo waren we één van de 650.000 gelukkigen die de intrede van ‘de Sultan, de Olifant en de Reuzin’ hebben gezien in Antwerpen. Voor degenen die nu met een frons zitten, klik eens op dit. Een mechanische olifant van 50 ton en 11,50m hoog. Magie, poëzie en vooral het gevoel terug 10 jaar te zijn.

Vorige week was de beurt aan de opening van de Gentse Feesten. Volk, volk en nog eens volk. Groots opgezet, commercieel maar tegelijkertijd gezellig. De dag erna was het de beurt aan een fietstocht naar en doorheen Baarle-Hertog/Baarle Nassau. Historisch surrealisme ten top maar een leuk uitstapje.

Dit weekend naar Knokke om de volgende etappe van Beaufort te beleven. Zondag naar het bluesfestival in Antwerpen. Daarna Suikerrock, terug naar de zee/Beaufort (De Panne, Koksijde, Oostduinkerke), Lokerse Feesten, (Marktrock?), en…en…

Inderdaad: een ZOMER in België.

15:38 Gepost door dementor69 in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

de kust amai, drukke agenda...maar wacht nog om blge te bezoeken als ik er ook ben he...:-) heb ervan gehoord dat het zo mooi weer is. Aan de kust gaan ze dit jaar niet mogen klagen... of is het nu te warm? hehe

Gepost door: francis | 22-07-06

De commentaren zijn gesloten.