21-11-06

99 channels and nothing on it...

Misselijk word ik daar van. Manipulatie. Na de farce van Koen Fillet (maar eigenlijk ervoor), was het nu de beurt aan de would-be’s in Stanley’s Route. Tweemaal werd de finale opgenomen. Omdat, en ik citeer, ‘de laatste Afrikaanse stam met hun Nike-T-shirts meer op inwoners van de Brusselse Matongé-wijken leken. Creepy gewoon, niet het feit dat we al jaren misleid worden met zo’n programma’s, maar wel het feit dat er nu vrijuit en zonder scrupules over gepraat wordt. Business like usual, als het ware.

 

Gelukkig zie ik niet naar die programma's maar probeer ik wat algemene kennis op te doen met Coast, een BBC-reeks waarin geschiedenis, geografie, biologie en sociologie mekaar aanvullen. Of (ondanks de Fillet-affaire, toch) Canvas met o.a. De Slag van de Somme, een tweedelige Canvas-reeks waarin de absurditeit van de bloedigste Britse veldslag wordt aangetoond aan de hand van dagboeken. Een docu-drama, als het ware. Of, indien de glimlach nodig is, met Green Wing, de absurditeit in een ziekenhuis. Spijtig genoeg is Mark Lamarr niet meer de host van BBC’s Never mind the Buzzcocks

 

00:39 Gepost door dementor69 in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad... ...zeer jammer dat Mark Lamarr 'NMTB' niet meer presenteert. Ik vond hem vroeger al hilarisch als panellid in 'Shooting Stars'.

Nog een tip: QI elke vrijdagavond op BBC2.
http://www.bbc.co.uk/comedy/qi/
Het wordt gepresenteerd door de geweldige Stephen Fry. Hilarisch én leerrijk tegelijkertijd!

Gepost door: PlasticCastle | 22-11-06

Idd... Ken ik ook! :o)
Yep, BBC rules...alé, toch qua humor met een twist.

Gepost door: dementor69 | 23-11-06

Maar niet helemaal.... Ik persoonlijk vind het niet helemaal jammer dat Mark Lamarr is vertrokken bij NMTB, omdat hij is vervangen door (de geweldige) Simon Amstell. Verder kan ik zeker aanraden 'Mock the News'
( hoewel ik dat niet meer zo vaak zie langskomen) en nieuw, The Graham Norton show op BBC 2, donderdag 23:00, dit heb ik gisteren voor het eerst gezien en vond ik helemaal geweldig.

Gepost door: Naampje | 23-02-07

Cheap Ugg Cardy boots Sale

Gepost door: Cheap Ugg Cardy boots Sale | 10-08-10

Cheap Ugg Cardy boots Sale

Gepost door: Cheap Ugg Cardy boots Sale | 10-08-10

De commentaren zijn gesloten.