02-01-07

En...2007 is begonnen!

Vandaag in de mailbox:

Beste  collega
 
In deze tijden van vreugdevol samenzijn, cadeautjes uitdelen en kalkoenen eten zou even ik willen stilstaan bij de mensen die het minder breed hebben.
 
De bijgaande foto werd genomen in Antwerpen. De foto is tegelijkertijd aandoenlijk en ontroerend. De foto bewijst dat er overal ter wereld armoede heerst. Ook hier bij ons.
Het is aangrijpend om deze arme vrouw te zien dwalen in de straten van Antwerpen, met gescheurde kleren en plastic zakje in de hand.
  
Zou u nog blij kunnen vieren of vol verwachting strikjes van cadeautjes kunnen trekken of een hap kalkoen door uw keel kunnen krijgen als u zou beseffen dat uw dochter of moeder ook zo door de straten zou lopen? Immers ook hier haar het gezegde op: "Altijd iemands moeder, altijd iemands dochter"
 
Wees daarom niet ongevoelig en houdt van uw budget van samenzijn, cadeautjes en kalkoen een beetje over om aan organisaties te geven die zulke mensen daadwerkelijk helpen en steunen. Laat,met de eindejaarsfeesten in zicht, uw goed hart spreken. Het zal u een warmer gevoel geven in deze kille tijden.
  
Bij deze dan ook nog mijn wensen voor een vreugdevol, warm en vooral vrolijk 2007.

 

Antwerpen2006

 

08:28 Gepost door dementor69 in Humor | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.