18-04-07

WHAT COMES AROUND, GOES AROUND...

De week zoeft naar zijn einde. Dingen die gebeurd zijn. Dingen die nog moeten gebeuren.

 

Neem nu de staking op Zaventem. Volgens de vakbond ‘wegens het ontbreken van enig communicatiecultuur tussen leidinggevende en werknemers’. Nogal een geluk dat zij over een degelijke communicatiecultuur beschikken en alles zonder boe of bah platleggen. Een recht kan men gebruiken, of in dit geval, misbruiken.

 

Of wat te zeggen over the one-person-shooter in Virginia, USA. In het land waar elke randdebiel zonder enige gegronde controle en dito doorlichting zich een wapen kan verschaffen, was dit te verwachten. En wordt dit dagelijkse kost. Geloof me maar.

 

Soit, terug naar mijn minirealiteit. Zondag 10 Miles Antwerpen. Eigenlijk mocht ik niet meer lopen. Een niet verzorgde kuitkwetsuur zal me vroeg of laat wel te parten spelen. Maar thuis blijven, no way! Beperkt trainen, zowel qua afstand als hoeveelheid; goede stretch voor én na, en voor de rest rusten. Het zal wel lukken. Hoop ik.

 

Zondag naar het optreden van Chris Isaak. Het gaan bekijken en beluisteren van een man die de kaap van 50 jaar heeft overschreden, laat een bedenking op mij los dat ik stilaan ook een oude muziekzak aan het worden ben. Hoewel. Eind mei: Wolfmother. Bad ass R’n’R!

16:34 Gepost door dementor69 in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

good。。。

Gepost door: ed hardy shirts | 22-06-10

De commentaren zijn gesloten.