16-05-07

EEEEEEGBEEEERT !!!!!

De teerling is geworpen. De strijd is gestreden. Na een zinderend spannende race kloppen Pascal & Miranda, Egbert & Jozefien en winnen ‘Peking Express: Zuid-Amerika’.  

Objectief bekeken niets op aan te merken: zij waren sneller, zij waren handiger in het versieren van liften, zij waren slimmer in het verzinnen van oplossingen, etc.

En toch, en toch…

Hun gemoedstoestand kon van euforie in een nanoseconde omslaan naar fuck, shit, kutzooi en teringlijder. Nooit zoveel gevloek gehoord, nooit zoveel fanatisme gezien. Hoewel montage the name of the game is, kon je geen sympathie opbrengen voor deze Nederlanders. Het verbaasde dus ook niemand dat het merendeel van de andere deelnemers constant blok tegen hen vormde.

Dan maar liever de andere finalisten, Egbert en Jozefien, twee Vlaamse boezemvrienden. De ene met een roze short en wapperende handjes, de andere met nul-komma-nul conditie en een enerverend stemmetje. Met de zotte kuren van Egbert en hun lachwekkende toestandenoptimisme stonden zij bij vele kijkers op 1, zowel in de poll ‘winnaars’ als de poll ’sympathiekste koppel’.

Maar zoals Will Tura ooit zong: ‘Het kan niet zijn…’.

 

061118_222223_661

08:56 Gepost door dementor69 in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

I'm not tired. Disappointment is the only way.

Gepost door: pandora charms | 22-06-10

De commentaren zijn gesloten.