07-09-07

What comes around, goes around

lost-third-seasonHet is weeral een geruime tijd geleden dat ik nog iets op het Net heb gegooid. Mijn vermoedelijke drie fans zullen daar zeker hun slaap niet voor laten, maar dit geldt ook voor mij.
Alleszins, wisten jullie dat:
- de Hertoginnendalsoap stilaan mijn strot begint uit te komen. Er sloop zowaar een separistische gedachte in mij. Naughty me. In het land van compromissen zijn we nu beland in totale impasse. Het moest er eens van komen. Het is zelfs zo erg dat we er een Verkenner op afsturen. En ik die dacht dat een Ontmijner tactischer zou zijn, gelet op het aantal bommen onderweg.
- ik bezig ben om mijn historiek van concerten te inventariseren, dit dankzij een slim uitgekiende exel-tabel opgesteld door PlasticCastle. Snuisterend doorheen mijn tickets en notities, kom ik toch stilaan tot de conclusie dat er toch enkele speciale, memorabele en zelfs historisch genoemde concerten mijn net- en trommelvlies hebben  gepasseerd. Om er maar 1 te noemen: U2, 8/7/1987, The Joshua Tree Tour. Vorst Nationaal uitverkocht, snikkend heet en een lichte aardbeving dat zelfs te voelen was door het KMI.
- ik elke dag nieuwe woorden leer. Zoals ‘Internet Savvy’ en ‘heuristiek’. Maar dat ik ook zoveel andere zaken vergeet of verleer. Beperking van hersencellen noemt dat.
- mijn ogen de oorlog aan het verliezen zijn tegen mijn PC-scherm. En dat ik hier op mijn werk eerst medisch moet aantonen dat mijn ogen effectief naar de knoppen zijn, vooraleer ik een nieuw scherm krijg. Ik kan ook gewoon het scherm naar buitengooien. Wat dan weer de vraag oproept, hoe ik dit dan moet motiveren.
- mijn rug de oorlog al verloren heeft met mijn werkstoel. Dat krakende en piepende ding doet nooit wat ik van hem verlang. De rotzak verdwijnt...wanneer er geld is...en dat is er nooit. Auw...
- teveel informatie nooit goed is. Of dit nu gaat over de technische kenmerken van een condensatieketel of de toepasbaarheid en handelbaarheid van kinderfietskar, trop is teveel. Een gordiaanse knoop is er niets tegen.
- 'Lost' terug op tv is. Yahoo! Maar dat het nog 3 seizoenen na de huidige en tot 2010 gaat duren vooraleer we de ontknoping kennen. Tegen die tijd zit ik op dat eiland.

En?
Hoe gaat het met u?

23:15 Gepost door dementor69 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: mijmeringen, 2007 |  Facebook |

Commentaren

Eén van je drie fans hier... ;-)

Nogmaals merci voor het excel-compliment.
Wat nog leuker is dan het opstellen van zo'n document is het aanvullen ervan!

En euh...misschien op je scherm gaan zitten en naar je stoel staren? :))

Gepost door: PlasticCastle | 09-09-07

hehe je tweede fan hier :-)
ieder zijn-haar erger punten natuurlijk. heb 'lost' al na de tiende aflevering opgegeven... en voor de rest een dilemma om al dan niet terug nr het buitenland om te gaan werken

Gepost door: franske | 10-09-07

De commentaren zijn gesloten.