26-09-07

WORLD IN MOTION

Het hot item van vorige week was toen een Bosnisch echtpaar, als reactie op hun uitgebluste relatie, andere groene weiden ging opzoeken via het internet. Wanneer de respectievelijke koe en stier was gevonden, volgde hieruit logisch een afspraakje. Groot was hun verrassing toen ze elkaar terug tegenkwamen. Een scheiding werd vervolgens ingezet op basis van ‘overspel’. Hoe doe je dat trouwens, elkaar bedriegen…met elkaar? Hoe neem je als rechter hier godsnaam een beslissing in? Ik zou minstens zoekmachine van de dating website veroordelen, want dat is de schuldige van deze ongewone koppeling annex echtbreuk.  Deze week dook dan ergens het sleuteltje op van het kastje waarin de verrekijkers van de Titanic waren verborgen. Indien het sleuteltje toen op zijn plaats was, dan…dan…dan was Leonardo di Caprio geen meisjesidool geworden. Hoe doe je dat trouwens, een sleuteltje terugvinden dat al 95 jaar onbestaande was? Aangezien ik ELKE dag moet zoeken naar mijn sleutels, zijn tips altijd welkom.

16:29 Gepost door dementor69 in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: 2007, media |  Facebook |

20-09-07

AAARRRGGGHHH...

Het leven zit raar ineen. Midden in een eindeloze verbouwing, juist voor een nakende bevalling, knallen we op een auto. Weliswaar in ons recht en zonder lichamelijke schade maar daar eindigt de positieve noot. De auto wordt perte-totale verklaard en wij, als niet-schuldigen, zitten met de gebakken peren. Een zoektocht naar een nieuwe wagen werd ingezet want –ondanks alle mobiliteitsperikelen- we kunnen nu niet zonder. Vrouwlief geraakt anders –wegens slechte verbinding van het openbaar vervoer- nooit op haar werk. Bovendien staat er binnen een aantal weken een ukkie te springen om op de wereld te komen. (Hoewel hij nu al een tijdje wreed aan het oefenen is in deze bewegingen). De keuze van een nieuwe Koning Auto zal zodoende afhangen van (steeds te weinig) geld en (steeds te weinig) tijd. De personal touch valt deze maal uit de boot.

23:11 Gepost door dementor69 in Frustratie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2007, auto |  Facebook |

07-09-07

What comes around, goes around

lost-third-seasonHet is weeral een geruime tijd geleden dat ik nog iets op het Net heb gegooid. Mijn vermoedelijke drie fans zullen daar zeker hun slaap niet voor laten, maar dit geldt ook voor mij.
Alleszins, wisten jullie dat:
- de Hertoginnendalsoap stilaan mijn strot begint uit te komen. Er sloop zowaar een separistische gedachte in mij. Naughty me. In het land van compromissen zijn we nu beland in totale impasse. Het moest er eens van komen. Het is zelfs zo erg dat we er een Verkenner op afsturen. En ik die dacht dat een Ontmijner tactischer zou zijn, gelet op het aantal bommen onderweg.
- ik bezig ben om mijn historiek van concerten te inventariseren, dit dankzij een slim uitgekiende exel-tabel opgesteld door PlasticCastle. Snuisterend doorheen mijn tickets en notities, kom ik toch stilaan tot de conclusie dat er toch enkele speciale, memorabele en zelfs historisch genoemde concerten mijn net- en trommelvlies hebben  gepasseerd. Om er maar 1 te noemen: U2, 8/7/1987, The Joshua Tree Tour. Vorst Nationaal uitverkocht, snikkend heet en een lichte aardbeving dat zelfs te voelen was door het KMI.
- ik elke dag nieuwe woorden leer. Zoals ‘Internet Savvy’ en ‘heuristiek’. Maar dat ik ook zoveel andere zaken vergeet of verleer. Beperking van hersencellen noemt dat.
- mijn ogen de oorlog aan het verliezen zijn tegen mijn PC-scherm. En dat ik hier op mijn werk eerst medisch moet aantonen dat mijn ogen effectief naar de knoppen zijn, vooraleer ik een nieuw scherm krijg. Ik kan ook gewoon het scherm naar buitengooien. Wat dan weer de vraag oproept, hoe ik dit dan moet motiveren.
- mijn rug de oorlog al verloren heeft met mijn werkstoel. Dat krakende en piepende ding doet nooit wat ik van hem verlang. De rotzak verdwijnt...wanneer er geld is...en dat is er nooit. Auw...
- teveel informatie nooit goed is. Of dit nu gaat over de technische kenmerken van een condensatieketel of de toepasbaarheid en handelbaarheid van kinderfietskar, trop is teveel. Een gordiaanse knoop is er niets tegen.
- 'Lost' terug op tv is. Yahoo! Maar dat het nog 3 seizoenen na de huidige en tot 2010 gaat duren vooraleer we de ontknoping kennen. Tegen die tijd zit ik op dat eiland.

En?
Hoe gaat het met u?

23:15 Gepost door dementor69 in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: mijmeringen, 2007 |  Facebook |