07-11-07

LIVIN' ON THE EDGE

We zijn weer terug onder de levenden. Voor hoelang? Dat is weer een ander vraag.Alleszins, vrouwlief en ondergetekende beginnen stilaan in het ouderschapsritme te geraken. Papje hier, pamper daar, huilbui ginder. Ukkie van dienst is nu nog een spruit maar begint toch al te neigen naar een kool. Soit, wat kan ik hier nog vertellen? Oh ja, vanaf 1 februari 2008 begin ik aan een andere job. En dan bedoel ik: een andere werkgever. Yep, uiteindelijk toch de beslissing genomen om afscheid te nemen van het ambtenarendom. Het werd tijd: de comateuze toestand stond achter het hoekje te wachten. Om dan maar te zwijgen van de frustratie alom. Wat hebben we dan nog? Als ik surf naar Krantenkoppen dat staat de wereld niet stil: een vallende koe, een kind met 8 ledematen, Annelies Rutten die potten breekt en de nieuwe soapreeks 'Het geleuter van de Wetstraat'. Want dames en heren, dat politiek gedoe komt mijn strot uit. Onlangs deed ik dé test en kwam er als 71% separatist uit. Neen, ik koester geen Vlaams-nationalistische gevoelens maar wat er nu (en vroeger) gaande is tart elke verbeelding. De enige conclusie is dat -wanneer een geen compensaties op tafel komen- we blijkbaar niet kunnen of willen samenleven. Als je dit spiegelt naar een gewone dagdagelijkse relatie, dan moet je ook een dummy zijn om te beseffen dat zo'n relatie niet lang kan duren. In dit geval is dit echter al 170 jaar gaande. Kwestie om ons reputatie van goede diplomaten hoog te houden. Maar kom, niet alles is kommer en kwel. Maak ik mezelf toch wijs...

16:32 Gepost door dementor69 in Actualiteit | Permalink | Commentaren (4) | Tags: 2007, politiek, baby, werk |  Facebook |

Commentaren

... en de nieuwe werkgever is... (tromgeroffel)

Gepost door: franske | 18-11-07

proficiat met de nieuwe job! tof jong!! toch eindelijk de stap gezet?
ik heb er zelf alleszins nog geen minuut spijt van gehad... (hopelijk moet ik niet terug, opleiding is nog bezig)
en voor ik het vergeet, proficiat met de prachtige zoon! wat een mooi 'spruitje' :). geniet elke second van dit kleine wezentje hoor, want voor je het weet zijn ze groot!
wat een geluk dat ik hier na zoveel maanden nog eens kwam rondneuzen... (was eigenlijk bladwijzers aan 't uitmesten ;)...)
maar deze houd ik nog wat hoor.
altijd leuk om positief nieuws te lezen hé ... ;)
groetjes
frie

Gepost door: frie | 19-11-07

dg I'm not tired. Disappointment is the only way. Success This is lying to who? Maybe just fooling themselves.

Gepost door: tiffany rings | 22-06-10

Thank you for your article, it makes me feel happy. Thank you! Legibility is usually measured through speed of reading, with comprehension scores used to check for effectiveness (ie, not a rushed or careless read).

Gepost door: link of london | 23-08-10

De commentaren zijn gesloten.